Website voor een interieurarchitect

Edoxxi in Lier

Website: Interieurarchitect - Edoxxi

Website
kenmerken

  • SLIDESHOW
  • FORMULIER OP MAAT
  • SOCIAL MEDIA LINKS
  • SEO LANDINGSPAGINA'S

PRO WEBSITE

LAYOUT DOOR ICTBOOST & KLANT

OPGELEVERD: 2013

Website laten maken voor een interieurarchitect

Website ontwerp voor een interieurarchitect

Jeroen, zaakvoerder van interieur Edoxxi, wou meer opdrachten binnenhalen via het web en daarom heeft hij een moderne website laten maken specifiek voor een interieurarchitect. Samen met ICTBoost heeft hij gekozen voor een strakke layout waardoor zijn realisaties nog beter uitkomen.

De interieurarchitect wilde een eenvoudige website met voldoende foto's die niet teveel plaats innamen. Daarom is er gekozen voor een slideshow en fotofunctie, waarbij bezoekers de foto's kunnen uitvergroten in volledige kwaliteit.

Het contactformulier op maat zorgt ervoor dat de interieurarchitect alle benodigde informatie ontvangt om een afspraak te maken met potentiële klanten. De website bevat ook links naar zijn social media kanalen, waaronder Facebook en Instagram, waardoor bezoekers altijd op de hoogte zijn van zijn nieuwste realisaties.

Dankzij de doordachte SEO-strategie, namelijk de aanmaak van verschillende SEO-landingspagina's, is de website een echt online succesverhaal geworden. Hierdoor zullen steeds meer mensen de firma Edoxxi vinden wanneer ze op zoek zijn naar een interieurarchitect en is de kans op nieuwe opdrachten aanzienlijk vergroot.

Het is belangrijk om te benadrukken dat een professionele website voor een interieurarchitect een must is in deze tijden. Een goed ontworpen website met een heldere en overzichtelijke structuur zorgt ervoor dat potentiële klanten snel vinden waar ze naar op zoek zijn en zich snel op hun gemak voelen bij een interieurarchitect.
Kortom, door een website te laten maken voor een interieurarchitect, wordt er niet alleen een online aanwezigheid gecreëerd, maar ook de kans op nieuwe opdrachten vergroot.

Wilt u ook meer opdrachten binnenhalen via het web? Laat dan nu uw website ontwerpen door ICTBoost en ontdek het succes!

Geïnspireerd door onze webdesign realisaties?

Of heeft u een ander webdesign ontwerp in gedachten? Elke ontwerp is mogelijk!

contacteer ons voor een afspraak