Website voor een installateur

Vindur in Geel

Website: Installateur - Vindur

Website
kenmerken

  • BASIS LAYOUT
  • PROFESSIONELE FOTO'S
  • RESPONSIVE LAYOUT

BUSINESS WEBSITE

LAYOUT DOOR ICTBOOST

OPGELEVERD: 2016

Website laten maken voor een installateur

Website ontwerp voor een installateur

Met veel passie en enthousiasme heeft de installateur van warmtepompen, zonnepanelen en ventilatiesystemen een nieuwe website laten maken voor een installateur. Het was belangrijk voor hem om een online visitekaartje te hebben dat zijn bedrijf op de juiste manier presenteert en de bezoekers op een eenvoudige manier informeert over wat Vindur te bieden heeft.

ICTBoost was de partner die dit project tot een succes heeft gemaakt. We hebben samen gekozen voor een business website die eenvoudig in gebruik is, zonder overbodige opties en toeters en bellen. Dit maakt de website overzichtelijk en snel, zodat de bezoeker snel vindt wat hij zoekt.

Desondanks biedt de website tal van uitbreidingsmogelijkheden voor de toekomst. Dit is belangrijk, omdat de installateur altijd ruimte wil hebben om zijn bedrijf uit te breiden en te verbeteren. Hierdoor is de website niet alleen vandaag de dag relevant, maar ook in de toekomst.

De responsive layout is een belangrijk onderdeel van de website. Hierdoor is de website optimaal te bekijken op elk apparaat, of het nu een smartphone of tablet is. Dit maakt het voor de bezoeker gemakkelijk om de website te bekijken en te gebruiken, waar en wanneer hij maar wil. Hierdoor wordt de gebruikerservaring verhoogd en blijft de bezoeker langer op de website hangen.

Kortom: Deze installateur heeft een goedkope website laten maken voor zijn bedrijf om meer online bekendheid te krijgen.
ICTBoost heeft gezorgd voor een budgetvriendelijke website met een stevige basis en tal van uitbreidingsmogelijkheden. Hierdoor is de website een perfecte online visitekaartje voor de installateur en zijn bedrijf.
We mogen besluiten dat deze installateur is zeer tevreden over het resultaat en kijkt uit naar een mooie toekomst dankzij zijn nieuwe website.

Geïnspireerd door onze webdesign realisaties?

Of heeft u een ander webdesign ontwerp in gedachten? Elke ontwerp is mogelijk!

contacteer ons voor een afspraak