Website voor een hovenier

Op de Beeck - Bogaerts in Putte

Website: Hovenier ODB

Website
kenmerken

  • ACHTERGRONDFOTO
  • FOTOFUNCTIE
  • PROMOVAK
  • NIEUWSBRIEF MODULE
  • SEO LANDINGSPAGINA'S

BUSINESS WEBSITE

LAYOUT DOOR ICTBOOST & KLANT

OPGELEVERD: 2013

Website laten maken voor een hovenier

Website ontwerp voor een hovenier

Tuinwerken ODB wilde meer opdrachten verkrijgen via het internet. Daarom besloten ze om ICTBoost te vragen om een professionele website te maken voor een hovenier. Met veel aandacht voor de layout en zoekmachine-optimalisatie is de website voor deze tuinman in Putte ontworpen. Omdat hoveniers hun tuinwerken vooral moet tonen via foto's, is er bijzondere aandacht besteed aan de fotofunctie op deze website.

De professionele achtergrondfoto zorgt voor kleur en professionaliteit op de website. Met de nieuwsbriefmodule krijgt de hovenier e-mailadressen van mensen die geïnteresseerd zijn in het reilen en zeilen van het hoveniersbedrijf. Hierdoor blijft de tuinman in contact met zijn potentiële klanten en krijgt hij de mogelijkheid om hen op de hoogte te houden van nieuws en ontwikkelingen.

Met de promovak worden belangrijke berichten op een opvallende manier gepresenteerd. Dit zorgt ervoor dat websitebezoekers duidelijk geïnformeerd worden en ze niets belangrijks missen.

Dankzij de SEO-landingspagina's vinden potentiële klanten uit de omgeving van Putte gemakkelijk de weg naar dit hoveniersbedrijf. Hierdoor is deze website een groot succes!

Tuinwerken ODB had als doel om meer opdrachten te verkrijgen via het internet. Dit hebben ze gerealiseerd door een moderne website te laten maken die specifiek gericht is op de hovenier. ICTBoost was verantwoordelijk voor het ontwerpen van de professionele website en heeft hierbij veel aandacht besteed aan het webdesign voor zowel de kant van de websitebezoeker alsook voor zoekmachines. Hierdoor kunnen beide partijen gemakkelijk navigeren doorheen de website!

Het belangrijkste aan deze website zijn de SEO-landingspagina's die ervoor zorgen dat potentiële klanten uit de regio rond Putte gemakkelijk de weg vinden naar het hoveniersbedrijf. Dankzij deze optimalisatie voor zoekmachines, is de website een groot succes en trekt het meer opdrachten aan voor het bedrijf.

Het resultaat van de website die ICTBoost voor "Tuinwerken ODB" heeft gemaakt, is een succesvolle online aanwezigheid voor de hovenier. Dankzij de aandacht voor de fotofunctie, de professionele achtergrondfoto, de nieuwsbriefmodule, de promovak en de SEO-landingspagina's is de website een succesvol online platform geworden waar de tuinman zijn werk op een aantrekkelijke manier kan presenteren en in contact kan blijven met potentiële klanten.

Besluit: Het is verstandig voor elke hovenier om ook te investeren in een professionele website. Hierdoor kan u meer opdrachten verkrijgen en uw  bedrijf op een efficiënte manier op de kaart zetten.
ICTBoost is een expert in het creëren van websites en is sowieso een goede optie zijn voor elke hovenier die zijn online aanwezigheid wil verbeteren en meer klanten wil aantrekken vie het internet!

Geïnspireerd door onze webdesign realisaties?

Of heeft u een ander webdesign ontwerp in gedachten? Elke ontwerp is mogelijk!

contacteer ons voor een afspraak