Website voor een groothandel

Caranpas in Tremelo

Website: Groothandel - Caranpas

Website
kenmerken

  • PROFESSIONELE FOTO'S
  • SLIDER
  • UITGEBREID BESTELFORMULIER
  • NIEUWSBRIEF MODULE
  • RESPONSIVE LAYOUT

BUSINESS WEBSITE

LAYOUT DOOR ICTBOOST & KLANT

OPGELEVERD: 2017

Website laten maken voor een groothandel

Website ontwerp voor een groothandel

Groothandel Caranpas is een bedrijf dat producten via het internet wil verhandelen en deze producten op een professionele manier wil presenteren. Daarom heeft zaakvoerder Raymond besloten samen te werken met een professioneel webdesignbureau namelijk ICTBoost! Hij wou graag een moderne website laten maken bij ons omdat hij al veel goede dingen over ICTBoost gehoord had.

De groothandel was op zoek naar een gebruiksvriendelijke website en daarom hebben we een zakelijke website ontwikkeld die eenvoudig aan te passen is. Hierdoor kan de groothandel snel en eenvoudig catalogussen aanpassen en deze op de website uploaden. Dankzij de slider op de homepagina kunnen bezoekers van de website direct zien welke producten relevant zijn voor hen.

Bestellen via de website is eenvoudig dankzij het uitgebreide bestelformulier. Hierdoor krijgt de groothandel alle informatie die nodig is om de bestelling te verzenden en de factuur op te maken. Nadat de betaling ontvangen is wordt alles opgestuurd naar de klant. Deze manier van werken zorgt ervoor dat de groothandel geen echte webshop nodig heeft. Hierdoor kan de zaakvoerder de maandelijkse kosten aanzienlijk drukken en veel meer winst overhouden!

De responsive layout zorgt ervoor dat de website op elk apparaat, zoals smartphones en tablets, goed zichtbaar is. Dit is belangrijk omdat steeds meer mensen winkelen via hun mobiele telefoon of tablet.

Tot slot hebben we ook een nieuwsbriefmodule ontworpen waar mensen zich eenvoudig op kunnen inschrijven. Hierdoor blijven ze altijd op de hoogte van de laatste promoties en aanbiedingen van deze groothandel in schoorsteenmateriaal.

De website vormt een belangrijke tool voor groothandel Caranpas om zijn producten te verkopen en te presenteren aan zijn klanten. Dankzij de gebruiksvriendelijke opzet en de eenvoudige aanpasbaarheid, kunnen ze snel inspelen op veranderingen in het aanbod en de vraag van hun klanten.
Kortom: Doordat Caranpas een website heeft laten maken specifiek voor een groothandel, krijgt de groothandel nu ook de mogelijkheid om zijn producten eenvoudig te verkopen via het internet en tegelijkertijd te laten zien dat ze professionaliteit en kwaliteit aanbieden. Dit verhoogt het vertrouwen van de klanten en vergroot de kans op succes!
Kortom: Een budgetvriendelijke website laten maken voor een groothandel? Dat was voor Caranpas een geslaagde beslissing!

Wilt u ook een professionele website laten maken voor uw groothandel of winkel? Aarzel dan niet om ons te contacteren.
Wij bekijken graag samen met u de mogelijkheden die passen binnen uw budget!

Geïnspireerd door onze webdesign realisaties?

Of heeft u een ander webdesign ontwerp in gedachten? Elke ontwerp is mogelijk!

contacteer ons voor een afspraak