Website voor een grondwerker

Van Eycken in Kortenberg

Website: Grondwerken Van Eycken

Website
kenmerken

  • SLIDER
  • FOTOKNOPPEN
  • PROMOVAK
  • RESPONSIVE LAYOUT
  • SEO LANDINGSPAGINA'S

BUSINESS WEBSITE

LAYOUT DOOR ICTBOOST

OPGELEVERD: 2018

Website laten maken voor een grondwerker

Website ontwerp voor een grondwerker

Koen, de zaakvoerder van een bedrijf uit Kortenberg, gespecialisseerd in grondwerken, wilde zijn klantenbestand vergroten via het internet. Hiervoor besloot hij om ICTBoost in te schakelen om een professionele website te laten maken.
Met veel enthousiasme en passie hebben wij van ICTBoost deze website ontwikkeld. Wij hebben de volledige layout en zoekmachine-optimalisatie strategie bepaald binnen het opgegeven budget.

Voor deze grondwerker hebben we gekozen voor een strakke en professionele layout, met een aantrekkelijke slider als eyecatcher. De fotoknoppen en opvallende menubalk dragen bij aan een duidelijke navigatiestructuur voor de websitebezoeker.

De contactgegevens van de grondwerker zijn altijd duidelijk zichtbaar bovenaan de website dankzij het gebruikte promovak. Daarnaast zorgt de responsive layout ervoor dat de website ook op smartphones en tablets optimaal wordt weergegeven.

Tot slot hebben we meerdere SEO-landingspagina's ontwikkeld, zodat de website voldoende bezoekers aantrekt die op zoek zijn naar grondwerken in omgevingen zoals Kortenberg, Herent, Haacht, Kampenhout en Mechelen.
Het resultaat mag er zijn! De website voor deze grondwerker is een groot succes! Door de aantrekkelijke en gebruiksvriendelijke lay-out, de goede zoekmachine-optimalisatie en duidelijke informatie, is deze website een waardevolle toevoeging voor het bedrijf en zal het bijdragen tot een veel groter klantenbestand!

Een moderne website laten maken voor een grondwerker? Dat was de beste keuze van zaakvoerder Koen.
ICTBoost heeft daar als ervaren webdesigner een belangrijke bijdrage aan geleverd. Door de professionele uitstraling, de duidelijke navigatiestructuur en de goede zoekmachine-optimalisatie, is de website een uitstekende manier om klanten aan te trekken en het bedrijf beter zichtbaar te maken op het internet.

Wij zijn trots op het resultaat en blij dat we Koen mochten helpen met het realiseren van zijn doelen. Het feit dat de website zo'n een groot succes is, bevestigt dat het tegenwoordig een must is om een professionele website te laten ontwerpen. Zeker voor elk bedrijf dat wil groeien en uitbreiden via het internet.

Wilt u ook een website laten maken voor uw bedrijf of onderneming? Neem dan zeker contact op met ICTBoost voor meer informatie over de mogelijkheden en wat wij voor u kunnen betekenen.
Wij helpen u graag bij het realiseren van uw doelen en het versterken van uw online aanwezigheid!

Geïnspireerd door onze webdesign realisaties?

Of heeft u een ander webdesign ontwerp in gedachten? Elke ontwerp is mogelijk!

contacteer ons voor een afspraak