Website voor grondwerken

DS-Grondwerken in Zandhoven

Website: DS-Grondwerken

Website
kenmerken

  • FOTOFUNCTIE
  • PROMO VAK
  • OFFERTEFORMULIER OP MAAT
  • SOCIAL MEDIA LINKS
  • SITEMAP
  • SEO LANDINGSPAGINA'S

BUSINESS WEBSITE

LAYOUT DOOR ICTBOOST & KLANT

OPGELEVERD: 2020

Website laten maken voor grondwerken

Website ontwerp voor grondwerken

DS-grondwerken wou graag meer opdrachten binnenhalen via het internet. Omdat DS-grondwerken hun eerste website heeft laten maken in 2013 en zij zeer tevreden zijn over de jarenlange samenwerking en ondersteuning van ICTBoost,  heeft grondwerker Davy ons in 2020 gecontacteerd en een nieuwe professionele website laten maken voor een grondwerker. Samen met zaakvoerder Davy is er veel aandacht besteed aan zowel de zoekmachine-optimalisatie alsook de layout van zijn website, waarbij een duidelijke structuur voorop stond.

De nadruk ligt vooral op de verschillende diensten die de grondwerker aanbiedt. Hiervoor zijn duidelijke teksten geschreven, met veel opsommingstekens. Deze teksten zijn aangevuld met eigen foto's, die we bewerkt hebben tot professionele en kleurrijke foto's.

Met het uitgebreide offerteformulier kan de grondwerker alle nodige informatie verzamelen om afspraken met de klanten te maken. Dit is zowel gebruiksvriendelijk voor de websitebezoeker als voor de grondwerker zelf.

De vele SEO-landingspagina's die onlangs zijn ontworpen, zorgen ervoor dat Davy via zijn nieuwe website veel opdrachten binnenhaalt uit regio's als Berlaar, Westerlo, Herentals, Nijlen, enz... .

Met deze professionele website zet DS-grondwerken een belangrijke stap in de richting van online marketing! Bezoekers kunnen snel en gemakkelijk informatie vinden over de diensten die de grondwerker aanbiedt, en een offerte aanvragen.

De samenwerking tussen deze grondwerker en ICTBoost was zeer succesvol. Hierdoor is een knappe website ontstaan die perfect aansluit bij de wensen van het bedrijf en de doelstellingen van deze grondwerker ondersteunt op een effectieve en efficiënte wijze.
Onze jarenlange ervaring in webdesign en goede service heeft ervoor gezorgd dat grondwerker Davy ICTBoost gekozen heeft om zijn tweede website te laten maken!

Bent u een grondwerker en wil u ook een moderne website laten maken voor uw bedrijf? Een website die op een duidelijke en gebruiksvriendelijke manier uw diensten presenteert op het internet en opdrachten binnenhaalt?
Aarzel dan niet om ons te contacteren. Laten we beginnen met een duidelijke bespreking van uw nieuwe website.
Wij zijn er klaar voor. U ook?

Geïnspireerd door onze webdesign realisaties?

Of heeft u een ander webdesign ontwerp in gedachten? Elke ontwerp is mogelijk!

contacteer ons voor een afspraak