Website voor glaswerken

Glaswerk Geuens in Mol

Website: Glaswerken Geuens

Website
kenmerken

  • ANIMATIES
  • PROFESSIONELE FOTO'S
  • PROMO VAKKEN
  • RESPONSIVE LAYOUT

BUSINESS WEBSITE

LAYOUT DOOR ICTBOOST

OPGELEVERD: 2017

Website laten maken voor glaswerk

Website ontwerp voor glaswerken

Met veel zorg en aandacht voor de lay-out, hebben we een prachtige website voor glaswerken Geuens gemaakt. Onze hoofddoelstelling was om een website te creëren die zowel esthetisch aantrekkelijk als gebruiksvriendelijk is. Daarom hebben we ervoor gezorgd dat de responsive lay-out de maximale gebruiksvriendelijkheid biedt, ongeacht of de website bezocht wordt via een smartphone, tablet of computer.

Onze klant had een duidelijk doel voor ogen: hij wilde een moderne website laten maken die alle diensten die verband houden met glaswerk op een heldere en interactieve manier weergeeft. Daarom hebben we gekozen om te werken met promovakken, die via animaties extra uitleg geven bij de verschillende diensten. Deze promovakken zijn zeer nuttig voor de gebruiker, omdat ze door middel van een eenvoudige muisbeweging meer informatie kunnen oproepen.

Om de website een professionele uitstraling te geven, hebben we gebruik gemaakt van enkele prachtige, professionele foto's. Deze foto's tonen de kwaliteit en het vakmanschap van de glaswerken van Geuens op een indrukwekkende manier. Bovendien zorgt de duidelijke menubalk ervoor dat de bezoeker snel doorheen de site kan navigeren en de informatie kan vinden die hij zoekt.

Tot slot kan er gezegd worden dat we met veel passie en aandacht voor detail een website voor glaswerken hebben gemaakt die zowel esthetisch als technisch perfect is. Onze klant is zeer tevreden met het resultaat en de gebruiksvriendelijkheid van de website zorgt ervoor dat zijn diensten op een duidelijke en aantrekkelijke manier aan de man gebracht kunnen worden.
Wilt u ook een website laten maken voor uw glaswerkbedrijf? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen!

Geïnspireerd door onze webdesign realisaties?

Of heeft u een ander webdesign ontwerp in gedachten? Elke ontwerp is mogelijk!

contacteer ons voor een afspraak