Website voor een gebouwbeheerder

Obsidian in Sint-Amands

Website: Gebouwbeheerder Obsidian

Website
kenmerken

  • PROFESSIONELE FOTO'S
  • PROMOVAK

BUSINESS WEBSITE

LAYOUT DOOR ICTBOOST & KLANT

OPGELEVERD: 2013

Website laten maken voor een gebouwbeheerder

Website ontwerp voor een gebouwbeheerder

Als gebouwbeheerder is het belangrijk om professioneel over te komen bij uw klanten. Een goede manier om dit te bereiken is door middel van een professionele website. De zaakvoerder van Obsidian heeft deze stap gezet door ICTBoost in te schakelen voor het ontwerp van hun nieuwe website.

Met veel enthousiasme hebben we de website voor deze gebouwbeheerder ontwikkeld. We hebben samen met de klant de layout van de website bepaald, waarbij het vooral een zakelijke uitstraling moest hebben en alle diensten duidelijk moesten worden weergegeven.

Om de website een professionele uitstraling te geven, hebben we gebruik gemaakt van professionele foto's. De opvallende menubalk en duidelijke menustructuur zorgen er samen voor dat de websitebezoeker snel de nodige informatie over de diensten van de gebouwbeheerder kan vinden.

Een handig element op de website is het promovak aan de linkerkant van de website. Hierin staan alle contactgegevens vermeld die op elke webpagina terugkomen, waardoor de websitebezoeker steeds weet hoe hij of zij de beheerder kan bereiken.

Een website is een belangrijk onderdeel van uw bedrijf en zorgt voor uw aanwezigheid op het internet. Het is daarom verstandig om een professionele webdesignbureau in te schakelen om deze website voor u te laten maken.
Bij ICTBoost weten we hoe we een website moeten ontwikkelen die aansluit bij de wensen en behoeften van onze klanten.
In samenspraak met u bepalen we de layout van uw website en zorgen we ervoor dat alle informatie duidelijk en overzichtelijk weergegeven wordt. Of het nu gaat om uw diensten of uw contactgegevens? Alles moet gemakkelijk terug te vinden zijn voor de bezoeker van uw website.

Ook de uitstraling van de website is van groot belang. Door gebruik te maken van professionele foto's en een opvallende menubalk creëren we een website die er niet alleen professioneel uitziet, maar ook eenvoudig in gebruik is.
Laat ICTBoost u helpen bij het creëren van uw nieuwe website. Wij zorgen voor een website die uw bedrijf op de beste manier presenteert en die bijdraagt aan uw professionele imago. Kies ervoor om een moderne website te laten maken die rendeert en zorgt voor de volgende stap in uw online aanwezigheid.

Kortom, door middel van een professionele website komt u als gebouwbeheerder serieus en betrouwbaar over bij uw klanten.
Laat ICTBoost u helpen bij het laten maken van een website die de online zichtbaarheid van uw bedrijf een serieuze boost geeft!
Het was nog nooit zo eenvoudig om een website te laten maken voor een gebouwbeheerder!

Geïnspireerd door onze webdesign realisaties?

Of heeft u een ander webdesign ontwerp in gedachten? Elke ontwerp is mogelijk!

contacteer ons voor een afspraak