Website voor elektriciteitswerken

Elektricien ERM in Berlaar

Website: Elekriciteitswerken ERM

Website
kenmerken

  • FOTOFUNCTIE
  • SEO LANDINGSPAGINA'S

BUSINESS WEBSITE

LAYOUT DOOR ICTBOOST & KLANT

OPGELEVERD: 2015

Website laten maken voor een elektricien

Website ontwerp voor een elektricien

"Elektriciteitswerken ERM" uit Berlaar heeft onlangs een prachtige nieuwe website laten maken voor een elektricien. Dit is het resultaat van een samenwerking tussen ICTBoost en onze klant, die graag meer klanten via het internet wou aantrekken. Als ervaren webdesigner hebben we met veel passie en aandacht voor de wensen van onze klant deze website gemaakt, zodat bezoekers direct zien waar ze terecht kunnen voor elektriciteitswerken.

De lay-out van deze website is zeer duidelijk, waardoor bezoekers snel kunnen vinden wat ze zoeken. Bovendien is elke foto op de site klikbaar en kunnen ze vergroot worden, wat de gebruiksvriendelijkheid verhoogt. Hierdoor kunnen bezoekers een beter beeld krijgen van de kwaliteit en de mogelijkheden van deze elektricien.

Omdat "Elektriciteitswerken ERM" vooral klanten uit de omgeving Lier en Heist-op-den-Berg wou aantrekken, hebben we speciale SEO-landingspagina's gemaakt voor deze regio's. Dit betekent dat deze website uiterst geoptimaliseerd is voor zoekopdrachten vanuit deze omgeving, wat de kans op nieuwe klanten vergroot.

Met de duidelijke menubalk en de overzichtelijke website-structuur zijn bezoekers altijd zeker van snelle en eenvoudige toegang tot alle informatie. Hierdoor wordt de gebruiksvriendelijkheid van deze website nog verder verhoogd.

Kortom, de website van deze elektricien uit Berlaar is een prachtig voorbeeld van een basiswebsite die regelmatig nieuwe klanten oplevert. Door de aandacht die is besteed aan de gebruiksvriendelijkheid en de SEO-optimalisatie, is dit een website die een sterk rendement oplevert.

Bent u een elektricien? En zoekt u een professionele webdesigner om een nieuwe website te laten ontwerpen? Kom dan eens met ons praten.
Tijdens de vrijblijvende bespreking van uw website kunnen wij u tal van tips meegeven die uw website tot een succesverhaal zullen maken!
Welkom bij ICTBoost! Hoe kunnen wij u helpen?

Geïnspireerd door onze webdesign realisaties?

Of heeft u een ander webdesign ontwerp in gedachten? Elke ontwerp is mogelijk!

contacteer ons voor een afspraak