Website voor een dakwerker

Dakje Timmermans in Tessenderlo

Website: Dakwerker - Dakje Timmermans

Website
kenmerken

  • ANIMATIES
  • SEO LANDINGSPAGINA'S
  • RESPONSIVE LAYOUT

BUSINESS WEBSITE

LAYOUT DOOR ICTBOOST & KLANT

OPGELEVERD: 2017

Website laten maken voor een dakwerker

Website ontwerp voor een dakwerker

Als webdesign bedrijf zijn we de uitdaging aangegaan om de perfecte website te maken voor dakwerker Jan uit Scherpenheuvel. Hij wilde vooral een professionele website laten maken om zijn online aanwezigheid versterken en op een efficiënte manier nieuwe klanten aan te trekken. Het was een eer om dakwerker Jan hierbij te helpen.

De samenwerking met Jan was fantastisch en we hebben zijn nieuwe website met veel passie ontwikkeld. We hebben samen besproken hoe de layout en de inhoud van zijn nieuwe website er moest uitzien. Samen hebben we besloten om te kiezen voor een heldere en overzichtelijke basisstructuur, waardoor bezoekers gemakkelijk kunnen vinden wat ze zoeken.

De talrijke projecten die Jan heeft uitgevoerd, zijn op de website weergegeven op een duidelijke manier. De animaties en de mooie kleurencombinatie van het logo dragen bij aan de professionele uitstraling van de site. Hierdoor kunnen potentiële klanten zien wat voor kwaliteit deze dakwerker biedt en waarom hij de perfecte keuze is voor hen.

Om de online zichtbaarheid van dit dakwerkersbedrijf te verbeteren, hebben we ook SEO-landingspagina's toegevoegd aan de website. Dit zorgt ervoor dat de site constant bovenaan in de zoekresultaten verschijnt voor mensen die op zoek zijn naar dakwerken in Scherpenheuvel, Diest, Tessenderlo en Mol. Hierdoor zal Jan nog meer potentiële klanten aantrekken en zijn bereik vergroten.

Het was een geweldige ervaring om de website te maken voor dakwerker Jan en zowel Jan als wij zijn trots op het eindresultaat. Door deze investering in zijn online aanwezigheid zal hij zijn bedrijf laten groeien en zijn diensten aan nog meer mensen aanbieden.
Wij zijn ervan overtuigd dat de website zichzelf meerdere malen zal terugverdienen op termijn en wensen Jan het allerbeste voor de toekomst.

Heeft u een bedrijf of bent u een dakwerker? Wilt u ook een moderne, of zelfs budgetvriendelijke website laten maken voor een dakwerker?
Aarzel dan niet om ons te contacteren. Wij staan voor u klaar!

Geïnspireerd door onze webdesign realisaties?

Of heeft u een ander webdesign ontwerp in gedachten? Elke ontwerp is mogelijk!

contacteer ons voor een afspraak