Website voor dakwerken

Dakwerker Stroobants in Winksele

Website: Dakwerken Stroobants

Website
kenmerken

  • ACHTERGRONDFOTO
  • RESPONSIVE LAYOUT
  • SEO LANDINGSPAGINA'S

BUSINESS WEBSITE

LAYOUT DOOR ICTBOOST

OPGELEVERD: 2015

Website laten maken voor dakwerken

Website ontwerp voor dakwerken

Met veel aandacht voor zoekmachine optimalisatie, hebben wij de nieuwe website voor "Dakwerken Gert Stroobants" gecreëerd. Om meer klanten aan te trekken uit heeft zaakvoerder Gert door ICTBoost een moderne website laten maken voor zijn dakdekkersbedrijf.

De website is opgebouwd met de zoekterm "dakwerken" in gedachten en is gericht op potentiële klanten die op zoek zijn naar een professionele dakwerker in bepaalde regio's. Daarom hebben wij tal van SEO landingspagina's ontwikkeld die hoog scoren in Google voor deze zoekterm in bepaalde gemeenten en steden. Hierdoor krijgt de website niet alleen veel bezoekers, maar ontvangt dakwerker Gert ook tal van berichten van geïnteresseerde potentiële klanten via zijn website.

De layout van de website is professioneel en kleurrijk, door de gekozen achtergrondfoto. De diensten van de dakwerker worden zeer overzichtelijk weergegeven, wat zowel voor de website-bezoeker als de zoekmachines een groot voordeel is. De informatie op de website is duidelijk en overzichtelijk, waardoor het voor bezoekers gemakkelijk is om te vinden wat ze zoeken.

Om de gebruiksvriendelijkheid van de website te maximaliseren, is deze volledig geoptimaliseerd voor smartphone- en tabletgebruik. Dit betekent dat de website op elk apparaat scherp en helder weergegeven wordt, zonder dat de inhoud aangepast moet worden. Dit maakt het voor bezoekers makkelijker om de informatie op de website te vinden en te bekijken.

Kortom de website voor "Dakwerken Gert Stroobants" is een top investering als het gaat om prijs/kwaliteit verhouding.
Ben jij een dakwerker en wil je een nieuwe website laten maken voor jouw dakwerkersbedrijf? Dan is het een verstandige keuze om een professionele website te laten ontwikkelen door een expert in webdesign!
Wij creëren website die zorgen voor uw online succes! Wenst u ook uw online zichtbaarheid te verhogen? Contacteer ons voor een vrijblijvende websitebespreking.
Wij helpen u graag verder!

Geïnspireerd door onze webdesign realisaties?

Of heeft u een ander webdesign ontwerp in gedachten? Elke ontwerp is mogelijk!

contacteer ons voor een afspraak