Website voor een dakwerker

Dakwerken Bogaert in Werchter

Website: Dakwerken Bogaert

Website
kenmerken

  • ANIMATIES
  • ACHTERGRONDFOTO
  • SOCIAL MEDIA LINKS
  • RESPONSIVE LAYOUT
  • SEO LANDINGSPAGINA'S

BUSINESS WEBSITE

LAYOUT DOOR ICTBOOST & KLANT

OPGELEVERD: 2016

Website laten maken voor een dakwerker

Website ontwerp voor een dakwerker

Met veel enthousiasme heeft Dakwerken Bogaert, een bedrijf gespecialiseerd in dakwerken, een professionele website laten maken voor een dakwerker.
De website is specifiek ontworpen voor dakwerker Rudi en is bedoeld om zowel een goede eerste indruk te maken op de bezoekers van de website, maar vooral ook om extra klanten aan te trekken op een goedkope manier!

Het design van de website is zorgvuldig overlegd met Rudi en is gericht op het presenteren van de diensten van Dakwerken Bogaert en dit op een overzichtelijke manier.

Om een professionele uitstraling te creëren, is er gebruik gemaakt van een professionele achtergrondfoto en animaties. De website bevat ook links naar de verschillende social media kanalen van Dakwerken Bogaert, wat bijdraagt aan de lokale bekendheid van het bedrijf.

Het is van groot belang voor een dakwerker om hoog te scoren in zoekmachines, vooral wanneer het gaat om lokale zoekopdrachten. Daarom hebben we SEO-landingspagina's ontwikkeld die zijn gericht op de zoekterm "dakwerken". Deze landingspagina's zijn specifiek gericht op de gemeentes rond Werchter, waar Rudi graag nieuwe klanten wil aantrekken.

Met de website van Dakwerken Bogaert hebben we bewezen dat het mogelijk is om een website te creëren die is afgestemd op de alle behoeften van een dakwerker. De combinatie van een overzichtelijk design, een professionele uitstraling en gerichte SEO-landingspagina's maakt de website een belangrijke tool voor het uitbreiden van het bedrijf en het aantrekken van nieuwe klanten.

Bent u een dakwerker en wil u een moderne website laten maken voor dakwerken? Wij helpen u graag bij het realiseren van uw doelen.
Wij geloven dat elke dakwerker uniek is. Daarom creëren we op maat gemaakte websites die zijn afgestemd op de specifieke wensen en behoeften van dakwerkers.
Wij zijn er trots op om te zien dat onze werkwijze bij Dakwerken Bogaert heeft geresulteerd in een website die succesvol is en een waardevolle toevoeging is aan het bedrijf.
Laat ons helpen bij het realiseren van uw doelen en u een online aanwezigheid te geven die bijdraagt aan het succes van uw bedrijf.

Geïnspireerd door onze webdesign realisaties?

Of heeft u een ander webdesign ontwerp in gedachten? Elke ontwerp is mogelijk!

contacteer ons voor een afspraak