Website voor een dakdekker

Wilrijkse Dakwerken

Website: Wilrijkse dakwerken

Website
kenmerken

  • ACHTERGRONDFOTO
  • FOTOKNOPPEN
  • SOCIAL MEDIA LINKS
  • RESPONSIVE LAYOUT
  • SEO LANDINGPAGINA'S

PRO WEBSITE

LAYOUT DOOR ICTBOOST & KLANT

OPGELEVERD: 2021

Website laten maken voor een dakdekker

Website ontwerp voor een dakdekker

Een nieuwe website laten maken voor een dakdekker? Dat was de perfecte oplossing voor dakwerker Dirk. Hij wou immers graag meer opdrachten binnenkrijgen via het internet en heeft om die reden besloten om een professionele website te laten ontwerpen door ICTBoost.

Met veel aandacht voor zoekmachine optimalisatie en een layout die volledig is ontwikkeld volgens de specifieke wensen van Dirk, is de website voor deze dakdekker uit Wilrijk een groot succes geworden!

Het doel van de website was om potentiële klanten uit Wilrijk en Hoboken aan te trekken. Daarom is er vooral geoptimaliseerd voor de zoektermen in deze regio's.

Kleurrijke zelfgemaakte foto's geven de uitstraling die Dirk wenste en heeft daadwerkelijk bijgedragen aan het succes van de website. De website doet waarvoor hij ontworpen is: het aantrekken van nieuwe klanten en dit alles tegen een aantrekkelijke prijs.

Dirk is al jarenlang een tevreden klant van ons. Hij is zo tevreden over onze dienstverlening dat hij al snel besloot om een tweede website te laten maken. Wij zijn trots op deze klant en bedanken hem voor het vertrouwen in onze diensten.

In het algemeen kunnen we stellen: Een website laten maken voor een dakdekker is een uitstekende investering! Het zorgt ervoor dat u als dakdekker goed gevonden wordt in Google. Het maakt het mogelijk om potentiële klanten aan te trekken en het geeft een professionele uitstraling aan uw bedrijf.
Kortom, het is een win-win situatie!

Wilt u ook een website laten maken voor uw dakdekkersbedrijf?
Aarzel dan niet om contact op te nemen met ICTBoost. Wij staan klaar om u te helpen bij het creëren van een website die aansluit bij uw specifieke wensen en eisen.
Laat u overtuigen door onze ervaring en kwaliteit en vraag vrijblijvend een offerte aan.
Wij helpen u graag op weg naar een succesvolle online aanwezigheid!

Geïnspireerd door onze webdesign realisaties?

Of heeft u een ander webdesign ontwerp in gedachten? Elke ontwerp is mogelijk!

contacteer ons voor een afspraak