Website voor een chapper

Chapewerken BMF in Mechelen

Website: Chapper - BMF

Website
kenmerken

  • PROFESSIONELE FOTO'S
  • PROMOVAK
  • FOTOFUNCTIE
  • EXTRA TALEN

BUSINESS WEBSITE

LAYOUT DOOR ICTBOOST & KLANT

OPGELEVERD: 2012

Website laten maken voor een chapper

Website ontwerp voor een chapper

BMF Chapewerken wenste graag meer bekendheid te verwerven op het internet en daarom heeft zaakvoerder Marc besloten om een professionele website te laten maken specifiek voor een chapper. Met veel enthousiasme hebben we dan ook deze website samen met de chapper uit Mechelen ontwikkeld en de layout bepaald.

Omdat BMF graag zijn chapewerken wilde tonen aan de wereld, hebben we ervoor gekozen om een fotofunctie te implementeren op de website. Hierbij worden de foto's vergroot wanneer ze aangeklikt worden, waardoor bezoekers een duidelijker beeld krijgen van de chapewerken. Door gebruik te maken van professionele foto's, heeft de website meteen een professionele uitstraling. Bovendien hebben we op de homepagina foto-knoppen ontworpen om de navigatie nog duidelijker en eenvoudiger te maken.

Met het promovak deelt de chapper belangrijke informatie met zijn websitebezoekers. Hierdoor blijven de bezoekers op de hoogte van de nieuwste chapewerken en ontwikkelingen binnen het bedrijf.

Omdat deze chapper zowel Nederlandstalige als Franstalige klanten bedient, hebben we ervoor gekozen om de website uit te breiden met extra talen. Hierdoor kan de websitebezoeker eenvoudig switchen tussen Nederlands en Frans, afhankelijk van hun voorkeur.

In samenwerking met chapper Marc hebben we een moderne website ontwikkeld die zijn chapewerken op een duidelijke en aantrekkelijke manier laat zien aan de wereld. Dankzij de fotofunctie en de uitbreiding met extra talen, is de website geschikt voor zowel Nederlandstalige als Franstalige bezoekers.
BMF Chapewerken is nu beter vindbaar op het internet en kan nog meer chapewerken uitvoeren dankzij deze nieuwe website.

Een indrukwekkende website laten maken voor een chapper? Dat was een slimme zet van BMF Chapewerken! Door de professionele uitstraling en de duidelijke presentatie van de chapewerken, zal het bedrijf ongetwijfeld meer bekendheid verwerven op het internet.

Kortom, zaakvoerder Marc heeft een professionele website laten maken voor een chapper om op die manier zijn bedrijf te laten groeien op het internet. En dat zal de website sowieso doen! Zowel de zaakvoerder als de websitebezoekers zullen hier de vruchten van plukken!

Bent u een chapper? Of bent u eigenaar van een bedrijf in de bouw?
Het is belangrijk om te investeren in een goede website als je bedrijf op het internet bekendheid wil verwerven.
Wij zijn gespecialiseerd in webdesign voor bedrijven die werkzaam zijn in de bouw.
Kom zeker eens met ons praten zodat we kunnen bekijken wat wij voor u kunnen doen om uw bedrijf de online bekendheid te geven die het verdient?

Geïnspireerd door onze webdesign realisaties?

Of heeft u een ander webdesign ontwerp in gedachten? Elke ontwerp is mogelijk!

contacteer ons voor een afspraak