Website voor een bouwfirma

Bouwwerken Aerts in Lier

Website: Bouwfirma Aerts

Website
kenmerken

  • FOTOFUNCTIE
  • SOCIAL MEDIA LINKS

BUSINESS WEBSITE

LAYOUT DOOR ICTBOOST & KLANT

OPGELEVERD: 2020

Website laten maken voor een bouwfirma

Website ontwerp voor een bouwfirma

Bouwfirma Aerts wilde haar klantenbestand uitbreiden en richtte zich hiervoor op het internet. Een website is tegenwoordig onmisbaar voor elk bedrijf dat zich op het web wil profileren.
Daarom heeft zaakvoerder Jurgen een professionele website laten maken voor een bouwfirma door ICTBoost. 

Deze professionele website is eigenlijk de 2de website van de bouwfirma. Omdat ze bij de ontwikkeling van hun eerste website, in 2014, zo tevreden waren over de service en de jarenlange goede samenwerking, heeft bouwbedrijf Aerts besloten om zijn 2de website ook door ICTBoost te laten ontwerpen!

Het doel van deze tweede website is om de bouwfirma op een aantrekkelijke manier te presenteren aan potentiële klanten. Website-bezoekers willen namelijk op eenvoudige en overzichtelijke wijze informatie vinden over de activiteiten en diensten van het bouwbedrijf.
Bezoekers van een website willen vooral een indruk krijgen van de kwaliteit van het werk van het bouwbedrijf.

Daarom was het voor Bouwfirma Aerts belangrijk om een website te laten maken die niet alleen mooi oogt, maar ook functioneel en gebruiksvriendelijk is. Om een website te krijgen die niet vaak aangepast hoefde te worden, koos Jurgen voor het business webdesignpakket van ICTBoost. Dit pakket bood alles wat een bouwfirma nodig heeft om haar activiteiten op een professionele manier aan te bieden.

De website van deze bouwfirma is voorzien van een fotofunctie, waarmee bezoekers de realisaties van de bouwwerken in detail kunnen bekijken.
Ook is er een Facebook-integratie toegevoegd, zodat klanten op de hoogte kunnen blijven van de recentste projecten van de bouwfirma. Hierdoor krijgen zij een goed beeld van het bedrijf en haar werkwijze.

Bouwfirma Aerts richt zich voornamelijk op de omgeving van Lier en daarom heeft ICTBoost de website volledig geoptimaliseerd voor de zoektermen "bouwwerken Lier" en "bouwfirma Lier". Dit betekent dat de website beter vindbaar is voor mensen die op zoek zijn naar een bouwfirma in deze regio. Dit heeft al snel resultaat opgeleverd en Jurgen ontvangt regelmatig nieuwe bouwopdrachten via zijn website!

Kortom, door een samenwerking aan te gaan met ICTBoost, is het doel van Bouwfirma Aerts om meer klanten te trekken via het web bereikt.
Dit alles tegen een zeer gunstige prijs/kwaliteitsverhouding. Een professionele website kan namelijk bijdragen aan het verhogen van de naamsbekendheid en het uitbreiden van het klantenbestand en dit alles aan een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding!

Heeft u een bouwfirma en wil u een moderne website laten maken voor uw bouwbedrijf? Verkrijg de online aanwezigheid die uw bedrijf verdient!
Contacteer ICTBoost voor een vrijblijvende bespreking van uw toekomstige website!
Wij helpen u graag verder!

Geïnspireerd door onze webdesign realisaties?

Of heeft u een ander webdesign ontwerp in gedachten? Elke ontwerp is mogelijk!

contacteer ons voor een afspraak