Website voor een bouwcoördinator

Adwelco in Hombeek

Website: Bouwcoördinator - Adwelco

Website
kenmerken

  • PROFESSIONELE FOTO'S
  • EXTRA TALEN
  • PROMO-VAK

PRO WEBSITE

LAYOUT DOOR ICTBOOST & KLANT

OPGELEVERD: 2013

Website laten maken voor een bouwcoördinator

Website ontwerp voor een bouwcoördinator

Adwelco, een bouwcoördinatiebedrijf gevestigd in Hombeek, had een duidelijk doel voor ogen: meer online zichtbaarheid verkrijgen. Als bedrijf wilt u immers dat uw diensten bekend zijn bij zoveel mogelijk mensen en dat uw doelgroep u gemakkelijk kan vinden op het internet. Daarom besloot Yvon Wellens, de zaakvoerder van Adwelco, om hulp in te schakelen door ICTBoost om een professionele website te laten maken.

Bij het maken van deze moderne website werd er rekening gehouden met de specifieke wensen van Yvon. Als expert in webdesign hebben wij Yvon bijgestaan in de keuze van de layout en hebben samen met hem besloten welke optie het meest geschikt was voor het bedrijf. Het was belangrijk om alle diensten van Adwelco duidelijk en overzichtelijk weer te geven op de website, zodat potentiële klanten een goed beeld krijgen van wat het bedrijf voor hen kan betekenen.

Aangezien Adwelco klanten heeft over heel België, was het belangrijk dat de website toegankelijk was voor iedereen. Daarom is de website opgemaakt in 3 talen: Nederlands, Frans en Engels. Hierdoor kan elke potentiële klant de informatie op de website begrijpen, ongeacht welke taal ze spreken.

Om het gemakkelijk te maken voor bezoekers om contact op te nemen met Adwelco, is er op elke pagina een promovak met de contactgegevens zichtbaar. Hierdoor kunnen bezoekers snel en eenvoudig contact opnemen voor meer informatie of een afspraak te maken.

Tot slot speelden de professionele foto's op de website een belangrijke rol in het creëren van een professionele uitstraling. Een goede eerste indruk is immers erg belangrijk, en deze foto's droegen bij aan een geweldige eerste indruk voor Adwelco op het internet.

Het resultaat van de samenwerking tussen Adwelco en ICTBoost is een website die aan alle wensen van Yvon voldeed. De duidelijke en overzichtelijke weergave van de diensten, de 3 talen waarin de website beschikbaar is en de professionele foto's dragen bij aan een geweldige eerste indruk op het internet.
Yvon Wellens is dan ook erg tevreden met het resultaat en hoopt dat de nieuwe website zal bijdragen aan het verhogen van de bekendheid van Adwelco en het aantal potentiële klanten dat het bedrijf zal bereiken.

Wilt u ook een professionele website laten maken voor een bouwcoördinator? Kom dan zeker eens met ons praten. Als ervaren webdesigner ontwerpen wij een website die perfect aansluit bij uw bedrijf.
Contacteer ons! Wij helpen u graag verder!

Geïnspireerd door onze webdesign realisaties?

Of heeft u een ander webdesign ontwerp in gedachten? Elke ontwerp is mogelijk!

contacteer ons voor een afspraak