Website voor een bouwbedrijf

Bouwbedrijf Boteck in Tremelo

Website: Bouwbedrijf Boteck

Website
kenmerken

  • PROFESSIONELE FOTO'S
  • ACHTERGRONDFOTO
  • RESPONSIVE LAYOUT
  • SOCIAL MEDIA LINKS
  • COPYWRITING

BUSINESS WEBSITE

LAYOUT DOOR ICTBOOST

OPGELEVERD: 2019

Website laten maken voor een bouwbedrijf

Website ontwerp voor een bouwbedrijf

Een professionele en gebruiksvriendelijke website is van essentieel belang voor elk bouwbedrijf. Of het nu gaat om het aantrekken van nieuwe klanten, het tonen van projecten en portfolio's of het bieden van online informatie en diensten. Een goed ontworpen website kan een belangrijk marketinginstrument zijn om uw bedrijf te laten groeien en uit te breiden. Wanneer u een website laat maken voor uw bouwbedrijf, zijn er verschillende belangrijke factoren waarmee u rekening moet houden. Uw website moet de juiste uitstraling hebben alsook gebruiksvriendelijk zijn en vooral geoptimaliseerd zijn voor zoekmachines.

Ook Emiel, zaakvoerder van dit bouwbedrijf, heeft dit goed begrepen. Daarom heeft hij een zakelijke website laten maken voor zijn bouwbedrijf door ICTBoost, een webdesignbureau gespecialiseerd in website-ontwerp voor eenmanszaken en KMO's!

Het professioneel webdesign van dit bouwbedrijf beschikt over een gemakkelijke navigatie, heldere call-to-actions en relevante inhoud. Dit is essentieel om de aandacht van potentiële klanten te trekken. Daarom heeft de bouwfirma Boteck de teksten van zijn website ook door ons laten schrijven.

De professionele foto's zorgen onmiddellijk voor een kleurrijke uitstraling van de website. De kleurrijke achtergrondfoto zorgt meteen voor een verbluffende eerste indruk! Omdat het bouwbedrijf een goede connectie heeft met hun klanten via social media, mocht ook de link naar hun Facebook-pagina niet ontbreken op de website.
Onze manier van programmeren zorgt ervoor dat de website van uw bouwbedrijf snel laadt, mobielvriendelijk is en geoptimaliseerd is voor verschillende browsers en apparaten.

Lokale SEO is vooral belangrijk voor bouwbedrijven, omdat veel van uw klanten waarschijnlijk lokaal zijn. Omwille van budgettaire redenen is deze website nog niet geoptimaliseerd voor lokale zoekopdrachten. Maar de huidige website zorgt wel voor een zeer sterke basis waarop we kunnen verder bouwen. Zo kunnen we zonder probleem starten met lokale SEO zodat dit bouwbedrijf vele klanten kan aantrekken uit gewenste regio's.

Kortom: Het ontwerpen en ontwikkelen van een website voor uw bouwbedrijf kan een uitdagende taak zijn, vooral als u geen ervaring hebt met webdesign en website-ontwikkeling.
Daarom is het een goed idee zijn om een professioneel webdesignbedrijf in te schakelen om u te helpen bij het ontwikkelen van uw nieuwe website.
Bent u klaar om de stap te zetten naar online succes?
Kom eens met ons praten. We bekijken samen met u alle mogelijkheden die passen binnen uw budget!
Welkom bij ICTBoost!

Geïnspireerd door onze webdesign realisaties?

Of heeft u een ander webdesign ontwerp in gedachten? Elke ontwerp is mogelijk!

contacteer ons voor een afspraak