Website voor een binnenhuisarchitect

Binnenhuisarchitectuur in Heist-op-den-Berg

Website: Binnenhuisarchitect - Het huis achter de maalderij

Website
kenmerken

  • FOTOKNOPPEN
  • FOTOFUNCTIE

PRO WEBSITE

LAYOUT DOOR ICTBOOST & KLANT

OPGELEVERD: 2013

Website laten maken voor een binnenhuisarchitect

Website ontwerp voor een binnenhuisarchitect

Interieurarchitect Johan wil graag zijn projecten tonen aan potentiële klanten via het internet. Daarom heeft onze klant een moderne website laten maken voor een binnenhuisarchitect. Wij hebben deze website met veel plezier voor de binnenhuisarchitect gemaakt. In samenspraak met de klant hebben we voor een sierlijke layout gekozen, die perfect aansluit op de bestaande huisstijl van de binnenhuisarchitect.

De nadruk lag vooral op het duidelijk weergeven van de verschillende diensten van de binnenhuisarchitect. Als binnenhuisarchitect is het immers erg belangrijk om uw projecten te visualiseren aan de hand van foto's. Daarom hebben we ervoor gekozen om alle foto's te voorzien van een fotofunctie, zodat deze vergroot worden en in volledige kwaliteit worden weergegeven wanneer ze worden aangeklikt.

Op de homepagina zorgen de 3 klikbare fotoknoppen voor een duidelijke weergave van de 3 belangrijkste diensten van de binnenhuisarchitect. Hierdoor krijgt de website een professionele uitstraling.

Maar de website is niet alleen mooi en gebruiksvriendelijk, hij is ook nog eens goed vindbaar op het internet. Dankzij de geoptimaliseerde teksten en de juiste zoekwoorden, wordt de website snel gevonden door mensen die op zoek zijn naar een binnenhuisarchitect.

Wilt u ook een professionele website laten maken voor uw binnenhuisarchitectenbedrijf? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zorgen ervoor dat uw website niet alleen mooi en gebruiksvriendelijk is, maar ook nog eens goed vindbaar op het internet. Samen met u bekijken we wat uw wensen zijn en wat er nodig is om uw doelgroep aan te spreken. Zo maken wij samen met u de website die bij u past.

Onze klanten zijn altijd tevreden over het eindresultaat, en dat is niet voor niets. Wij werken namelijk altijd samen met de klant, om er zeker van te zijn dat de website aan al hun wensen voldoet. Of u nu een eenvoudige website wilt of een uitgebreidere website wilt, wij maken het voor u.
Dus waar wacht u nog op? Laat vandaag nog uw website maken voor een binnenhuisarchitect en kom in contact met potentiële klanten via het internet!
Laat uw bedrijf stralen met een professionele en gebruiksvriendelijke website! Wij helpen u graag!

Geïnspireerd door onze webdesign realisaties?

Of heeft u een ander webdesign ontwerp in gedachten? Elke ontwerp is mogelijk!

contacteer ons voor een afspraak