Website voor een architectenbureau

Architect & Net in Baal

Website: Architectenbureau - Architect & Net

Website
kenmerken

  • SLIDESHOW
  • UITGEBREID CONTACTFORMULIER
  • RESPONSIVE LAYOUT

PRO WEBSITE

LAYOUT DOOR ICTBOOST & KLANT

OPGELEVERD: 2015

Website laten maken voor een architectenbureau

Website ontwerp voor een architectenbureau

Om meer bekendheid te verwerven op het internet, heeft architect Bart een moderne website laten maken door ICTBoost. Met veel toewijding en passie hebben wij een website ontwikkeld voor het architectenbureau in Baal. Het was een nauwe samenwerking met architect Bart, waarbij wij zijn wensen en eisen hebben vertaald naar een indrukwekkend en functioneel platform.

Een van de hoogtepunten van de website is de interactieve slideshow, die prominent aanwezig is op elke pagina. Dankzij deze slideshow krijgt de websitebezoeker direct een indruk van de unieke en meesterlijke projecten van het architectenbureau. De slideshow presenteert prachtige en sfeervolle foto's van de realisaties, die perfect passen bij de complexe architectuur.

Naast de slideshow hebben wij ook veel aandacht besteed aan de communicatie tussen het architectenbureau en hun publiek. Met het uitgebreide contactformulier kunnen geïnteresseerden snel en eenvoudig in contact komen met de architect en hem alle nodige informatie over hun project verstrekken. Dit zorgt voor een efficiënte en transparante communicatie en verhoogt de kans op nieuwe opdrachten.

Wij hebben ervoor gekozen om de architect de mogelijkheid te bieden om de website zelf aan te passen en te onderhouden. Hierdoor heeft hij altijd de volledige controle over de inhoud en lay-out van zijn website en kan hij deze snel en eenvoudig aanpassen aan veranderende omstandigheden. Bovendien zorgen wij ervoor dat de website op elk apparaat optimaal weergegeven wordt, door de aanpassingen automatisch om te zetten naar een mobiele layout.

Met deze website voor het architectenbureau in Baal hebben wij een waardevol platform gecreëerd dat perfect aansluit bij de wensen en visie van het architectenbureau. Het platform biedt hen de mogelijkheid om hun unieke projecten op een indrukwekkende en sfeervolle manier te presenteren, en om eenvoudig in contact te komen met potentiële klanten. Wij zijn trots op het eindresultaat en hopen dat het architectenbureau hier veel succes en groei uit zal halen.

Wilt u een een professionele website laten maken voor uw architectenbureau? Laat ons iets weten! Wij helpen u graag verder!

Geïnspireerd door onze webdesign realisaties?

Of heeft u een ander webdesign ontwerp in gedachten? Elke ontwerp is mogelijk!

contacteer ons voor een afspraak