Website voor een architect

Architect Bart in Tremelo

Website: Architect Bart

Website
kenmerken

  • MEERDERE SLIDESHOWS
  • UITGEBREID CONTACTFORMULIER
  • SITEMAP
  • SEO LANDINGSPAGINA'S

PRO WEBSITE

LAYOUT DOOR ICTBOOST & KLANT

OPGELEVERD: 2013

Website laten maken voor een architect

Website ontwerp voor een architect

Architect Bart was op zoek naar een ervaren webdesigner voor de ontwikkeling van een moderne website die vooral goed zou presteren in Google. Gelukkig vond hij ICTBoost, een bedrijf gespecialisseerd in succesvol webdesign, dat hem kon helpen bij het realiseren van zijn droom.

Omdat een architect vooral visueel moet communiceren, hebben we samen met onze klant besloten om een website te ontwikkelen die gebruik maakt van verschillende slideshows op de website. Hierdoor krijgen bezoekers meteen een helder beeld van de projecten van de architect en kunnen ze zich een goed beeld vormen van wat deze architect voor hen kan betekenen.

Met het uitgebreide contactformulier kan Bart alle benodigde informatie eenvoudig verzamelen en inzien via zijn mailbox. Hierdoor heeft hij een goed beeld van zijn potentiële klanten voordat hij contact met hen opneemt.

Met het PRO webdesign pakket kan Bart zelf eenvoudig alle teksten, foto's en slideshows op de website aanpassen en updaten. Hierdoor blijft de website up-to-date en altijd actueel.

Met de uitgebreide zoekmachine optimalisatie (via SEO-landingspagina's), hebben wij gezorgd dat zijn website goed scoort in Google voor de afgesproken zoektermen. Hierdoor is zijn website zichtbaar voor zijn doelgroep en kan hij zijn projecten optimaal presenteren.
Kortom, de website die Bart via ICTBoost heeft laten maken is een echt pareltje. Deze website is ontwikkeld in het jaar 2013 en bewijst nog steeds de kracht van een goed ontworpen en geoptimaliseerde website voor een architect.

Als je op zoek bent naar een website die jouw projecten op een professionele en overzichtelijke manier presenteert? Dan kan u best een moderne website laten maken voor een architect. Maar best wel door een webdesigner met jarenlange ervaring!
Welkom bij ICTBoost! Wij helpen u graag verder!

Geïnspireerd door onze webdesign realisaties?

Of heeft u een ander webdesign ontwerp in gedachten? Elke ontwerp is mogelijk!

contacteer ons voor een afspraak