Website voor een aannemer

Kurt Verhaegen Bouw in Haacht

Website: Aannemer - Kurt Verhaegen Bouw

Website
kenmerken

  • FOTOKNOPPEN
  • FOTOFUNCTIE
  • UITGEBREID OFFERTEFORMULIER

PRO WEBSITE

LAYOUT DOOR ICTBOOST & KLANT

OPGELEVERD: 2014

Website laten maken voor een aannemer

Website ontwerp voor een aannemer

Met trots kunnen we melden dat Kurt Verhaegen, zaakvoerder van een aannemersbedrijf, ICTBoost gecontacteerd heeft om een moderne website te laten maken voor een aannemer. Bij deze aangelegenheid hebben wij hem ondersteund bij de keuze voor de layout van zijn website.

Om de gebruiksvriendelijkheid van deze website te verbeteren, hebben we foto-knoppen toegevoegd. Dit geeft niet alleen meer kleur aan de website, maar zorgt ook voor een heldere navigatie.

Het uitgebreide offerteformulier op de pagina voor steigerverhuur zorgt ervoor dat deze aannemer in Haacht alle noodzakelijke informatie ontvangt. Hierdoor kan hij een correcte prijs opstellen en de potentiële klant op de hoogte stellen.

Aangezien een aannemer vooral zijn realisaties moet kunnen tonen aan de hand van foto's, hebben we de fotofunctie geïmplementeerd. Hierdoor kan elke foto vergroot worden.

Kortom, de website van deze aannemer zorgt niet alleen voor meer bekendheid op internet. De site helpt ook om potentiële klanten te overtuigen via de talrijke projecten die deze aannemer al heeft gerealiseerd. Een nieuwe website laten maken voor uw aannemersbedrijf is daarom de perfecte investering.

De website is niet alleen een visitekaartje, maar het is ook een belangrijk hulpmiddel bij het werven van nieuwe klanten. De website toont namelijk niet alleen de capaciteiten van de aannemer, maar geeft ook inzicht in de realisaties en de ervaring van deze professional.
Daarnaast is het ook belangrijk om te benadrukken dat een goede website meer vertrouwen opwekt bij potentiële klanten. Een goede website is overzichtelijk en gebruiksvriendelijk, waardoor de bezoeker zich snel op zijn gemak voelt en het vertrouwen in de aannemer toeneemt.

Wilt u uw aannemersbedrijf naar een hoger niveau wil tillen? Dan kan u best een website laten maken  voor een aannemer. Dit is een noodzakelijke stap voor iedereen die zijn bedrijf wil laten groeien op het internet. Het zorgt voor meer zichtbaarheid op internet, verhoogt het vertrouwen van potentiële klanten en helpt bij het bereiken van nieuwe klanten. Bovendien is het ook nog eens een investering die zich snel terugverdient. Dus waarom zou je nog langer wachten?
Contacteer ICTBoost! Wij helpen u graag verder!

Geïnspireerd door onze webdesign realisaties?

Of heeft u een ander webdesign ontwerp in gedachten? Elke ontwerp is mogelijk!

contacteer ons voor een afspraak