webdesign/webdesign one page webdesign/webdesign professional webdesign/webdesign business webdesign/webdesign basic

 • One Page
 • Professional
 • Business
 • Basic

website laten maken aanmaken site

Een website laten maken door een professional of door een kennis?

Tegenwoordig zoekt iedereen op het internet. De tijd dat mensen nog de gouden gids raadpleegden om bijvoorbeeld een loodgieter op te zoeken … die is ondertussen voorbij.

Iedereen kan een website laten maken door een vriend of kennis, maar de dag van vandaag is een bedrijfswebsite één van de belangrijkste zaken om een bedrijf te positioneren op de markt. In veel gevallen is de website de eerste kennismaking, en dus ook de eerste indruk van een bedrijf.
Wij hoeven u waarschijnlijk niet te vertellen hoe belangrijk een eerste indruk is bij het overtuigen van potentiële klanten.
Daarom raden wij aan om uw website te laten bouwen door een professioneel webdesign bureau.

webdesign-prijzen

website laten bouwen

Een website laten maken via de juiste strategie.

Het maken van een website is meer dan alleen maar wat code schrijven & publiceren.

 • Kies een juiste layout aan de hand van uw doelpubliek.
 • Bepaal de geschikte schrijfstijl & hou u hieraan over de hele website.
 • Wenst u meer te investeren in layout? Of liever in meer inhoud (dus meer webpagina’s)
 • Zorg dat uw inhoud vlot bereikbaar is door een duidelijke navigatie.
 • U kan best uw website laten maken door een partij, waarmee u op dezelfde golflengte zit, een designer die begrijpt wat u wil!

Dit zijn enkele van de hele reeks bedenkingen die leiden tot een goed websiteontwerp. Een bekwame webdesigner zal u hierin zeker begeleiden.

 

Tot slot: Het bepalen van een goede strategie hoeft de kosten niet omhoog te duwen, maar is wel essentieel voor het laten slagen van uw online presence op het web.

website laten bouwen klanten

Een website laten bouwen die u klanten oplevert!

Een website die slecht scoort in de zoekmachine resultaten heeft geen zin, ook al is het design subliem. Als men u niet vindt op internet, dan is alle moeite voor niets geweest.
Zorg ervoor dat uw website goed terug te vinden is in de zoekresultaten! Hier alvast enkele tips om in het achterhoofd te houden wanneer u een website wil laten maken:

 • Gebruik geen flash! Zelfs de modernste zoekmachine kan geen flash-websites lezen.
 • Een eenvoudig maar duidelijk design zorgt voor een goede opname van uw webpagina’s in de verschillende zoekmachines.
 • Duidelijke navigatie is positief voor zowel de bezoekers van uw website, alsook voor zoekmachines.
 • Wees niet bang om uw site te voorzien van teksten. Interessante & unieke inhoud is de belangrijkste factor om uitstekend te scoren op het web. Voorzie dus voldoende tekst (minstens 200 woorden).

Een website laten maken: de kostprijs

Wanneer u bij ICTBoost een website laat maken, moet je rekening houden met 2 soorten prijzen:

 • De kostprijs voor het webdesign: dit is een eenmalige kost om het design van uw website te laten maken.
 • De prijs van de webhosting: dit is een jaarlijkse kost, waarin een domeinnaam, webruimte, een emailadres, … is inbegrepen.

Tip: Zeer goedkoop web design is niet altijd aan te raden. Informeer eerst grondig, alvorens je definitief een webdesigner & webhosting kiest. Welk voordeel heeft u als u uw website laten maken hebt door een goedkope leverancier als achteraf blijkt dat uw website meer offline dan online is?

 

Een professionele website laten maken door ICTBoost: Degelijk webdesign aan een eerlijke prijs!

website laten maken ictboost

Zoals u waarschijnlijk ook al uit dit artikel kan afleiden, weten wij waarover wij praten. Wij kunnen onze klanten bijstaan met raad en daad, zowel in de fase vóór, tijdens als na het bouwen van de website.

Wij vinden het belangrijk on iedere klant goed te informeren over de mogelijkheden van elke design, alsook de bijhorende voor- en nadelen.
Wij houden van een eerlijke communicatie, laten transparante prijzen zien & geven een duidelijke uitleg omtrent het ontwerpen van uw nieuwe website.

Wij hanteren ook goedkope prijzen omdat wij onze eigen kosten ook zo laag mogelijk houden. Zo moeten wij geen grote gebouwen huren, geen extra verwarming betalen, geen hoge personeelskosten, … Wanneer u door ons een website laat bouwen betaalt u dus enkel de daadwerkelijke kosten voor ontwikkelen, niets meer!

Nog een voordeel: ICTBoost levert zowel het webdesign als de webhosting van uw website.
Doordat wij al verschillende jaren samenwerken met onze vaste webhostingpartners verliezen wij geen tijd aan configuratie & andere zaken. Hierdoor kunnen wij ook een snelle oplevering van uw website garanderen!

Heeft u reeds nagedacht over alle inhoud, en hebt u de teksten & afbeeldingen in digitaal formaat? Dan kan u bij ons een professionele website laten maken in minder dan 20 dagen!

Webdesign Portfolio

ICT Services - Contact

Copyright © 2013 - Alle aangeduide prijzen exclusief 21% BTW
Algemene Voorwaarden - Privacybeleid - Sitemap - Credits

Contacteer ons

ICT Services - Adres Guldensporenlaan 94
3120 Tremelo
ICT Services - Tel +32 (0) 478/09.18.93
ICT Services - Email Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 ICT Services - Contact
Volg ons op: ICT Services - ICTBoost  ICT Services - ICTBoost  ICT Services - ICTBoost