webdesign/webdesign professional webdesign/webdesign business webdesign/webdesign basic webdesign/webdesign one page

  • Professional
  • Business
  • Basic
  • One Page

Webdesign Design Web

Wat is webdesign?

Webdesign is simpelweg het ontwerpen van een website met een voor iedere klant persoonlijk design. Omdat webdesign meer is dan alleen grafisch ontwerp, wordt er van een webdesigner meer verwacht dan enkel grafische capaciteiten. Zo zal hij je website volledig programmeren en, indien gewenst, optimaliseren voor de verschillende zoekmachines op het web.

Webdesign bij ICTBoost: Een website nodig?

Een site met een uniek design nodig? Dan hebt u een webdesigner nodig! Webdesign is één van onze belangrijkste ICT Services. Wij specialiseren ons vooral op het design van websites voor KMO’s, verenigingen & particulieren. Zoveel mogelijk bedrijven actief op het web, dat is wat we willen!
Ons doel: betaalbaar webdesign voor iedereen!

Web Design Offertes


Webdesign Pakketten

Webdesign Pakketten:

Elke bedrijf is verschillend & wil zich anders profileren op het web.
Daarom heeft ICTBoost verschillende webdesign pakketten ontwikkeld, elk met zijn specifieke eigenschappen.
Elk pakket heeft zijn eigen, scherpe pijs. Elk webdesign pakket is voorzien van een uniek ontwerp, en is nadien makkelijk uitbreidbaar met vele webdesign opties. Wanneer uw bedrijfsbehoeften op het web veranderen, dan is omschakeling naar een hoger pakket op ieder moment mogelijk!


Webdesign Prijzen

Webdesign Prijzen:

ICTBoost levert, als één van de weinigen, webdesign aan vaste, transparante prijzen! Hierdoor weet u exact hoeveel uw website zal kosten, alvorens de ontwikkeling begint.
Wij bieden webdesign aan voor elk budget. Zeer goedkoop & voor iedereen toegankelijk op het web.

Webdesign Prijzen


Webdesign Portfolio

Webdesign Portfolio:

De keuzes qua design voor uw website zijn eindeloos! Ieders smaak is anders. Daarom bieden wij bij elk webdesignpakket een een unieke layout. Per slot van rekening gaat het om de voorstelling van uw bedrijf op het web. Een website moet perfect aan uw smaak en wensen voldoen. Bekijk onze portfolio om een greep uit onze recente ontwikkelingen te ontdekken!

Webdesign Portfolio


Webdesign Werkwijze

Webdesign Werkwijze:

Het ontwikkelen van een website bestaat uit verschillende stappen die mekaar nauwgezet opvolgen. Om dit ontwikkelingsproces vlot te laten verlopen wordt een vaste werkwijze gehanteerd. Met uw volledige medewerking kunnen wij korte deadlines beloven wat betreft het design en de ontwikkeling van uw website.

Webdesign Werkwijze

Webdesign Portfolio

ICT Services - Contact

Copyright © 2013 - Alle aangeduide prijzen exclusief 21% BTW
Algemene Voorwaarden - Privacybeleid - Sitemap - Credits

Contacteer ons

ICT Services - Adres Guldensporenlaan 94
3120 Tremelo
ICT Services - Tel +32 (0) 478/09.18.93
ICT Services - Email Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 ICT Services - Contact
Volg ons op: ICT Services - ICTBoost  ICT Services - ICTBoost  ICT Services - ICTBoost