webdesign/webdesign one page webdesign/webdesign business webdesign/webdesign basic webdesign/webdesign professional

 • One Page
 • Business
 • Basic
 • Professional

goedkoop webdesign design web

webdesign-prijzen

Goedkoop webdesign door ICTBoost

Welkom bij ICTBoost, het webdesign bureau dat goedkope websites aanbiedt die goed scoren op het internet!
Wij zijn een kleine partner in webdevelopment en focussen ons vooral op het webdesign voor KMO's, zelfstandigen & particulieren.

Doordat wij bewust een kleine onderneming blijven, worden dus onze eigen werkingskosten ook tot een minimum beperkt.
Dit heeft enkele voordelen voor u:

 • Wij hebben geen eigen personeel in dienst, beschikken niet over grote kantoorruimtes, dure firmawagens, ... --> Hierdoor beperken wij onze kosten --> dit betekent een goedkoop webdesign voor u.
 • Een persoonlijke aanpak vinden wij zeer belangrijk! Doordat wij geen enorm grote projecten aannemen (zoals een web design bestaande uit meer dan 500 webpagina's), kunnen wij voldoende tijd besteden aan onze klanten & hun site.
 • We maken niet alleen een ontwerp aan een goedkoop tarief, maar kunnen u ook een korte opleveringstermijn garanderen. Indien u reeds beschikt over de nodige inhoud van uw site, dan kunnen wij uw ontwerp opleveren in 2 weken.

U betaalt dus u enkel voor het effectieve programmeerwerk van uw website.

Voordelen van goedkoop webdesign

Waarom goedkoop webdesign?

Bij ICTBoost beseffen we goed dat elke investering de moeite waard moet zijn. Ook een goedkope website moet haar nut bewijzen op het web. Daarom trachten wij ook zo voordelig mogelijk te werken.
Een goedkope website laten maken heeft zo zijn voordelen.

 • De tijd waarop uw site zichzelf terugverdient is veel korter.
 • U kan een veel grotere website laten bouwen voor uw budget!
 • U kan zelfs uw design goedkoop laten uitbreiden met extra diensten (zoals "zoekmachine optimalisatie", fotoalbums, ...)
 • Wij kunnen enkel een goedkoop webdesign aanbieden op voorwaarde dat wij een efficiënte manier van werken aanhouden. Dit doen wij! Hierdoor kunnen wij uw site in een relatief korte periode ontwerpen!
 • Goedkoper beheer: Omdat wij ook de webhosting verzorgen van onze websites, bieden wij u ook de jaarlijkse webhosting aan een interessant tarief.

goedkoop webdesign op maat

Goedkoop webdesign & op maat!

Heeft u het soms ook al gemerkt? Tegenwoordig staan er steeds meer en meer websites online die dezelfde layout gebruiken. Dit lijkt soms de goedkoopste oplossing, maar is dit ook professioneel? Wij vinden alvast van niet!

Daarom worden al onze webdesigns volledig ontworpen naar de wensen van de klant. Wij werken niet met vaste templates.

U kan er dus zeker van zijn dat u bij ons een uniek design krijgt. Hierdoor komt u ook veel professioneler over bij uw klanten!

Goedkoop webdesign zonder risico's!

Laat u een grote website ontwikkelen, voorzien van alle toeters en bellen? Dan hopen wij dat dit design haar doel niet mist.
In de meeste gevallen moet een site klanten opbrengen.
Laat u een goedkope website ontwikkelen, dan zijn hier zo goed als geen risico’s aan verbonden. De kans dat een goedkope website zichzelf terugverdient, is veel groter dan dat u een dure site laat ontwikkelen door een groot webdesign bureau.

Daarom zijn wij voorstander van de volgende aanpak: starten met een goedkoop webdesign, waarbij zorgvuldig de nodige kosten overwogen worden.
Wordt uw website regelmatig bezocht? Dan kunnen we deze uitbreiden in de juiste richting.
Elk jaar krijgt u een analyse van uw site. Dit rapport geeft aan hoe deze gepresteerd heeft op het web.
Hieruit zullen ook de verbeterpunten naar boven komen. Deze minpunten kunnen wij dan ook jaarlijks aanpakken, zodat u een website heeft die perfect afgesteld is op uw doelpubliek!

Webdesign Portfolio

ICT Services - Contact

Copyright © 2013 - Alle aangeduide prijzen exclusief 21% BTW
Algemene Voorwaarden - Privacybeleid - Sitemap - Credits

Contacteer ons

ICT Services - Adres Guldensporenlaan 94
3120 Tremelo
ICT Services - Tel +32 (0) 478/09.18.93
ICT Services - Email Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 ICT Services - Contact
Volg ons op: ICT Services - ICTBoost  ICT Services - ICTBoost  ICT Services - ICTBoost