webdesign/webdesign business webdesign/webdesign professional webdesign/webdesign one page webdesign/webdesign basic

  • Business
  • Professional
  • One Page
  • Basic

webdesign bureau design web

Webdesign bureau ICTBoost

Welkom bij ICTBoost. Wij zijn een klein webdesign bureau dat webontwikkeling aanbiedt aan zowel KMO’s, zelfstandigen als particulieren.
Wij bouwen betaalbare websites, al dan niet voorzien van een CMS-systeem, zodat u zelf eenvoudig de inhoud (tekst & afbeeldingen) kan aanpassen.

Indien gewenst kan u bij ons ook terecht voor gerelateerde diensten in verband met uw webdesign. Zo zijn wij ook gespecialiseerd in zoekmachine optimalisatie, waardoor uw site hoog scoort in zoekmachines zoals Google.

webdesign-prijzen


Omdat wij ook de webhosting verzorgen van onze websites, hebben wij het beheer van uw site volledig zelf in handen. U hoeft dus niet verschillende bedrijven te contacteren als er iets mis is met uw website. Handig toch?

professioneel webdesign bureau

Waarom een professioneel webdesign bureau?

Een professionele website laten maken is niet zomaar iets wat u snel tussendoor laat doen. Het is een zeer belangrijke beslissing, waarover goed moet nagedacht worden. Een website vertelt meer over een bedrijf dat u wel denkt.

Een website die goed in elkaar steekt, voorzien is van een duidelijke navigatie & er qua layout goed uitziet, zal een meerwaarde geven aan uw bedrijf.
Een site met achterhaalde informatie, waar de bezoekers het noorden kwijtraken & die er onprofessioneel uitziet, zal eerder een negatieve invloed hebben op uw bedrijf.

Daarom kan je best uw website laten ontwerpen door een professioneel webdesign bureau. Een webdesigner weet door zijn/haar ervaring wat scoort op het web. Ook op gebied van navigatiestructuur & layout kunnen zij u goede tips geven, die cruciaal zijn voor het slagen van uw professionele website.

Onderschat de invloed van internet niet. Een goede site zal zichzelf binnen de kortste keren terugverdienen.

Hoe herken je een professioneel webdesign bureau?

professioneel webdesign bureau

Tegenwoordig zijn er veel bedrijven die beweren dat ze renderende websites maken. Maar hoe herkent u nu een goede & betrouwbare webdesigner?

Goed gevoel:

Een professionele website maken is meer dan alleen wat programmeren. Het gaat erom in de eerste plaats om mee te denken met de klant over de juiste aanpak, het overbrengen van de juiste sfeer & waarden van een bedrijf.

U zal dus niet alleen tijdens de aanmaak van uw nieuwe website met de webdesigner moeten samenwerken. Ook nadien, om uw site uit te breiden, zal u met de webdesigner moeten samenwerken.
Zitten jullie op dezelfde golflengte? Dan zal het een aangename samenwerking worden.
Denkt het webdesign bureau volledig verschillend van u? Dan kijkt u best uit naar een betere webdesigner.

Kostprijs:

Het maken van een website is niet voor iedereen weggelegd. Maar dat betekent niet dat dit een overdreven duur kostenplaatje met zich mee moet brengen.
Gaat u in zee met een prijzig webdesign bureau, dan zal ook de kostprijs voor het verder uitbreiden van uw website langs de dure kant zijn.
Een goed webdesign wordt doorheen de jaren af en toe eens aangepast. Soms gaat het over een nieuwe layout (andere kleuren), soms eens een uitbreiding zoals extra webpagina’s of extra functionaliteit.

Daarom is het aan te raden om webdesign bureau te kiezen die voldoet aan uw budget. Een bureau dat zijn prijzen online vermeld, is een goede indicatie dat dit bureau te vertrouwen is.

Portfolio:

ICTBoost webdesign bureau!

Een profesioneel webdesign kantoor zal zonder enige twijfel een portfolio kunnen weergeven. Is er geen portfolio terug te vinden op hun site, wees dan op uw hoede & denk 2 keer na alvorens u een website laat ontwerpen door hun.

Belangrijk: Laat u niet misleiden door de layout van eerder gemaakte websites. Bij veel goede webdesign bureaus heeft de klant de eindbeslissing wat betreft de vormgeving & kleuren. Waarschijnlijk kunnen zij ook websites maken die voldoen aan uw smaak.

Bereikbaarheid:

Is het bureau gemakkelijk te contacteren (mail/telefoon)? Als u het bureau contacteert via e-mail, hoelang duurt het dan voordat u een antwoord terug krijgt?
Krijgt u een duidelijk antwoord op uw vragen?
Is het bureau ook buiten de normale kantooruren bereikbaar? Voor zelfstandigen kan dit een grote meerwaarde zijn!

Bij ICTBoost houden we van een persoonlijke aanpak & informeren we u graag over de mogelijkheden van uw nieuwe website, in een duidelijke, voor iedereen verstaanbare taal.
Wij vinden het zeer belangrijk dat u een helder beeld hebt van de mogelijkheden die het internet u kan bieden.

Kiest u een klein of groot webdesign bureau?

Het grote voordeel van een klein bureau is de persoonlijke aanpak & de kostprijs. Meestal rekent een klein webdesign bureau enkel de kosten aan voor het effectieve programmeerwerk van het webdesign Dit komt omdat zij meestal lage vaste kosten hebben, zoals een geringe personeelskost, …
Het nadeel van een klein webdesign kantoor is dat zij geen grote opdrachten kunnen afwerken binnen een korte termijn.

Het voordeel van samen te werken met een groot webdesign bureau is dat zij voldoende personeel ter beschikking hebben om websites aan een snel tempo te ontwikkelen. Soms kunnen deze firma’s al na 1 week uw site opleveren.
Het nadeel hiervan is dat u een veel hogere kostprijs zal betalen voor de ontwikkeling van uw site. Dit is logisch omdat de grote bureaus ook hun personeel moeten doorbetalen, ook al zijn er tijdelijk geen opdrachten. Ook de huur van het materiaal (zoals kantoren, ...) zit mee in de kostprijs berekend van uw website ontwerp.

Besluit:

Wacht niet tot de laatste moment. Begint u op tijd met de zoektocht naar een webdesigner?
Dan kan u kiezen voor een klein webdesign bureau waarbij de prijs/kwaliteitsverhouding in de meeste gevallen veel beter is!

Webdesign Portfolio

ICT Services - Contact

Copyright © 2013 - Alle aangeduide prijzen exclusief 21% BTW
Algemene Voorwaarden - Privacybeleid - Sitemap - Credits

Contacteer ons

ICT Services - Adres Guldensporenlaan 94
3120 Tremelo
ICT Services - Tel +32 (0) 478/09.18.93
ICT Services - Email Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 ICT Services - Contact
Volg ons op: ICT Services - ICTBoost  ICT Services - ICTBoost  ICT Services - ICTBoost