webdesign/webdesign one page webdesign/webdesign business webdesign/webdesign professional webdesign/webdesign basic

  • One Page
  • Business
  • Professional
  • Basic

betaalbaar webdesign design web

Betaalbaar webdesign door ICTBoost

Beste bezoeker, welkom op onze website.
Omdat wij een klein webdesign kantoor zijn, en slechts geringe kosten hebben, kunnen wij onze prijzen drukken & betaalbaar webdesign aanbieden aan al onze klanten.

Wij zijn vooral gespecialiseerd in webdesign voor kleine bedrijven, zelfstandigen & particulieren. Wij begrijpen dat niet iedereen de financiële middelen heeft om een groot webdesign bureau onder de arm te nemen.
Daarom hebben wij ICTBoost opgericht!
Benieuwd naar wat wij u allemaal kunnen bieden?

webdesign-prijzen

betaalbaar webdesign

Betaalbaar webdesign rendeert!

Het laten maken van een website is een belangrijke investering. Zoals bij elke investering moet ook deze investering de nodige opbrengsten genereren.
Dat hebben wij bij ICTBoost goed begrepen!

Wij beseffen dat een betaalbaar design zichzelf in een mum van tijd moet terugverdienen.
Daarom houden wij al vanaf de bespreking & analyse, rekening met de kostprijs van elke optie.
Wij stellen enkel bepaalde “toeters & bellen” voor op gebied van layout, indien we ervan overtuigd zijn dat ze een grote meerwaarde betekenen voor u.
Om u een voorbeeld te geven: websites die wij ontwerpen voor architecten, zijn wat betreft de layout veel uitgebreider dan een site voor een chapewerker. Dit komt omdat websites van bedrijven in de grafische sector, de klant moet overtuigen door vooral grafisch sterk uit de hoek te komen.

Voor 80% van de bedrijven geldt de algemene regel: investeer vooral in de inhoud van uw site! Kwalitatieve inhoud scoort hoog in Google & trekt veel bezoekers aan.

Veel bezoekers = veel potentiële klanten = rendement!

betaalbaar webdesign

Betaalbaar webdesign maar wel degelijk!

Wij ontwerpen uitsluitend betaalbare websites die goed opgenomen worden door de zoekmachines & hechten hier ook veel belang aan. Meer belang dan aan speciale layout functies, die mogelijk uw positie in Google kunnen schaden.
Een site die niet opgenomen wordt in de zoekmachines zal veel moeilijker renderen. Dit proberen we ten zeerste te vermijden!

Omdat wij ons in de eerste plaats focussen op het rendement van uw betaalbaar ontwerp, wil dit niet zeggen dat we geen aandacht schenken aan de vormgeving van uw site. Integendeel!
Wij houden sterk rekening met de gebruiksvriendelijkheid, de gebruikte kleuren & gaan voor een maximale kwaliteit op het gebied van design, zolang we niet ingaan tegen de regels van zoekmachine optimalisatie!

Op deze manier krijgt u een betaalbaar webdesign waarbij bezoekers de informatie vlot terugvinden, het aangenaam vinden om de informatie op uw website te lezen & u contacteren. Daar draait het om!
Dit noemen wij degelijk webdesign aan een betaalbare prijs.

Betaalbaar webdesign zonder risico’s

Wanneer u bij ons een betaalbare website laat maken, zit u nadien niet vast aan een bepaald web design. Uw ontwerp is ten alle tijden uitbreidbaar, met mogelijkheden die zo goed als onbeperkt zijn.

Omdat u kan starten met een goedkoop webdesign neemt u nagenoeg geen risico’s. Merkt u dat uw website regelmatig bezocht wordt en begint te renderen op het web, dan kan u deze uitbreiden met extra inhoud & extra webpagina’s. Maar u kan ook opteren voor een layout-uitbreiding, enz …

Heeft u vragen omtrent ons betaalbaar webdesign? Aarzel dan niet om ons te contacteren, wij helpen u graag verder!

Webdesign Portfolio

ICT Services - Contact

Copyright © 2013 - Alle aangeduide prijzen exclusief 21% BTW
Algemene Voorwaarden - Privacybeleid - Sitemap - Credits

Contacteer ons

ICT Services - Adres Guldensporenlaan 94
3120 Tremelo
ICT Services - Tel +32 (0) 478/09.18.93
ICT Services - Email Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 ICT Services - Contact
Volg ons op: ICT Services - ICTBoost  ICT Services - ICTBoost  ICT Services - ICTBoost