visitekaartjes-ontwerp

1. U contacteert ons:

Via het aanvraag-formulier kan u ons vertellen wat u in gedachten hebt wat betreft uw visitekaartjes, eventueel aangevuld met extra voorbeelden of opmerkingen.

2. Wij contacteren u:

Wij contacteren u om uw visitekaartje te bespreken, zodat wij een duidelijk beeld krijgen van

  • De kleuren die wij moeten gebruiken.
  • Het soort lettertype dat u mooi vindt (sierlijk, grappig, basis, dik, dun, ...)
  • Het feit of u al dan niet een tekening of foto wenst in uw visitekaartje. Zo ja, welke tekening?

Tip: Indien u enkele voorbeelden kan geven van visitekaartjes die u mooi vindt, zijn deze zeker welkom. Op die manier kunnen wij een ontwerp maken dat nog beter aansluit bij uw wensen.

3. De voorschotfactuur:

Wenst u van start te gaan met het ontwerp van uw uniek visitekaartje, dan ontvangt u van ons een voorschot factuur (50%).
Van zodra wij uw betaling ontvangen hebben, starten we met het ontwerpen van uw visitekaartje.

4. Het voorontwerp:

Eerst maken wij een voorontwerp van uw visitekaartje. Dit ontwerp wordt gemaakt in klein formaat met watermark-reclame (zeer transparant, licht) er over heen.
Dit visitekaartjes-ontwerp mailen wij door naar u, waarbij u op uw beurt kan bepalen of dit voorontwerp goed is of niet. U kan op dit voorontwerp de nodige aanpassingen aanvragen.
Wenst u toch een heel ander type (stijl) van visitekaartje, dan kan u ons dat ook doorgeven. Dan ontwerpen wij graag voor u een totaal nieuw voorontwerp.
Deze handelingen herhalen wij totdat u volledig tevreden bent met het voorontwerp. Bij elk voorontwerp wordt ook aangegeven wat de totale werktijd bedraagt op dat moment.
Opgelet: U kan bij ons zoveel voorontwerpen aanvragen als u wil, maar hou rekening dat meerdere voorontwerpen de totale werktijd verhogen! Hierdoor kan het soms voorkomen dat de totaalprijs van uw visitekaartje iets hoger liggen dan aangegeven op onze prijzen pagina.

5. Het definitieve visitekaartje:

Bent u akkoord met het voorontwerp? Perfect!
U krijgt van ons de eindfactuur van uw visitekaartjes ontwerp toegestuurd.
Van zodra wij uw betaling ontvangen hebben krijgt u het definitieve ontwerp toegestuurd via mail.

6. Visitekaartjes bestellen:

Het ontwerp van uw visitekaartje kan u gebruiken om, zowel nu als in de toekomst, rechtstreeks bij onze leverancier te bestellen, aan zeer goedkope tarieven.
Dit betekent dat u ons dus niets verschuldigd bent wanneer u nieuwe visitekaartjes besteld. U betaald éénmalig het ontwerp & nadien besteld u onbeperkt aan goedkoop tarief!

Overtuigd van onze aanpak?

Contacteer ons dan snel zodat we kunnen beginnen met de eerste stap in het visitekaartjes design proces! Heeft u nog vragen? Aarzel dan niet om ons te contacteren.
Dan helpen wij u graag verder!

Contacteer ons

ICT Services - Adres Guldensporenlaan 94
3120 Tremelo
ICT Services - Tel +32 (0) 478/09.18.93
ICT Services - Email Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 ICT Services - Contact
Volg ons op: ICT Services - ICTBoost  ICT Services - ICTBoost  ICT Services - ICTBoost